Selecteer een pagina

Onze diensten

Verkleij Plants komt maandelijks bij u langs om het actuele assortiment te presenteren. We gaan dan graag in gesprek over hoe we het voor u nog makkelijker kunnen maken. Vragen achteraf kunt u natuurlijk aan uw eigen contactpersoon stellen. Zij zijn direct te bereiken.

Uw bestelling kunt u eenvoudig in onze webshop plaatsen. Onze producten zijn voorzien van een actuele foto en duidelijke omschrijving. Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties en gelimiteerde producten? Dan kunt u zich aanmelden voor onze ‘TOP 100’ per e-mail.

Op onze kwekerij produceren we 52 verschillende variëteiten aan heesters en vaste planten. Ons assortiment is innovatief en wisselt jaarlijks. Voor een optimale presentatie worden de producten van onze eigen kwekerij uitsluitend geleverd met ‘labelsupport®’ etiketten. Levering direct vanuit de kwekerij naar de eindklant, super vers en voordelige prijzen.

Beter kwaliteit dan kwantiteit! Bij ons is het mogelijk om kleine aantallen van een product te bestellen.

De planten van Verkleij Plants kunt u direct in het schap zetten. We prijzen uw producten uit, met een duidelijke barcode, productnaam en prijs. Direct na uw bestelling ontvang u een Excel bestand met de barcodes welke u in uw kassasysteem kunt inlezen.

Uw bestelling voor de Duitse markt wordt snel geleverd via eigen transport. Voor afleveradressen die niet op onze route liggen maken we gebruik van vaste transporteurs.